Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Cum ne pregatim silueta de plaja cu produsele Gerlinea

3 aug. 2015
Cum ne pregatim silueta de plaja cu produsele Gerlinea

Gerlinea a fost lansată în Romania în 2007 şi este brandul numărul 1 de managementul greutăţii corporale. Misiunea Gerlinéa este de a ajuta persoanele să  piardă în greutate şi să se menţină printr-un regim de viaţă echilibrat.

Motto: Slăbesc şi îmi menţin greutatea, echilibrez o masă sau compensez un exces cu o soluţie simplă, uşor de adaptat stilului meu de viaţă, sigură şi eficientă!

Dieta
Este o dietă simplă, sănătoasă şi echilibrată, care îţi permite să pierzi eficient kilogramele în exces. De asemenea, produsele pot fi folosite şi ca adjuvant în dietele hipocalorice sau hiperproteice, fiind recomandate de medici nutriţionişti ca gustări echilibrate în timpul zilei.
Create de nutriţioniştii francezi, produsele Gerlinea au un conţinut echilibrat de nutrienţi: minim 20% proteine (importante pentru menţinerea masei musculare), vitamine şi minerale, pentru vitalitate şi echilibru. Produsele Gerlinea sunt destinate pierderii sau menţinerii greutăţii, înlocuirii unei mese sau compensării unui exces culinar.

De ce sunt eficiente?
Produsele Gerlinea sunt hipocalorice, bogate în proteine, conţin 12 vitamine şi 11 minerale, o cantitate optimă de glucide şi lipide, în plus sunt recunoscute de Agenţia Europeana pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA). Se folosesc foarte uşor, doar 2 batoane înlocuiesc o masă la numai cca 200 kcal/masă. În plus, fiind ambalate individual, le poţi lua cu tine oriunde: la birou, la plajă sau pe drumul spre vacanţă.
Pentru că varietatea în alimentaţie este importantă, mai ales atunci când ai grijă de silueta ta, am dezvoltat pentru tine două noi arome, într-un nou format practic de 3 mese (6 batoane).

Cum ne pregatim silueta de plaja cu produsele Gerlinea
Incearca noile arome:
  • Gerlinea Batoane cu Alune-Vanilie: o combinaţie inedită de alune şi vanilie ca să te bucuri de un gust bogat şi fin
  • Gerlinea Batoane cu Cafea-Ciocolată Neagră: lasă-te cuprinsă de textura bogată şi catifelată a ciocolatei şi de aroma revigorantă de cafea


În plus orice produs Gerlinea achiţionat oferă şansa câştigării unui weekend in doi pe Coasta de Azur si sute de alte premii pentru plaja. Perioada de desfăşurare a campanieie este 06.07 - 31.08.2015.

Mecanică: înscrie numărul de bon / factură pe www.gerlinea.ro sau pe Facebook și poţi câștiga un weekend în doi pe Coasta de Azur!
Alte sute de premii sic pentru plaja te așteaptă: palarii, papuci si genti de plaja.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu