Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Concurs de biciclete pentru copii - Uvertura Mall Botoșani

18 mai 2015
Concurs de biciclete pentru copii - Uvertura Mall Botoșani

Duminică, 17 mai 2015, aproape 70 de copii au participat la concursul de biciclete pentru copii organizat de Uvertura Mall Botoșani în parteneriat cu magazinul de biciclete Shillex, magazinul de biciclete ActiveExplore, magazinul pentru copii Louise și Poliția Rutieră Botoșani.

Concursul a început cu un Atelier de educație rutieră oferit de Poliția Rutieră Botoșani.
Copii au aflat care este vârsta la care pot să folosească bicicleta pe spațiul carosabil, unde sunt pistele de biciclete în municipiul Botoșani (cam puţine) și care sunt dotările și echipamentele de protecție pe care ar trebui să le aibă copii.

La prima categorie de vârstă au fost 34 de concurenți cu vârstele cuprinse între 6 și 9 ani.
Aceștia au concurat pentru a primi unul din premiile oferite: o bicicletă, o pereche de role, căști și set de lumini pentru bicicletă.

La a doua categorie de vârstă, pentru copii cu vârstele între 10 și 14 ani, au fost mai mulți concurenți, 35.
Premiile au fost similare și la această grupă: o bicicletă, o pereche de role, căști de protecție și lumini pentru biciclete.

Traseul și jurizarea au fost coordonate de Vlad Ciocan, reprezentant al magazinului de biciclete Shillex iar premiile au fost oferite în parteneriat cu magazinele ActiveExplore și Louise.

Câștigătorii la prima grupă au fost Hriscu Sebastian, Ciobanu Gabriel, Jar George, Hlibac Alexandru și Raus Teodor.

Câștigătorii de la grupa a doua: Ivanov Flavian, Cerep Răzvan, Aciocănesă Bianca, Stoleriu Antonio Andrei și Lupașcu Bianca.

Pentru că s-au distrat la acest concurs participanții au rugat organizatorii să organizeze concursul și la anul viitor.

Sursa & foto: uverturamall.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu