Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Prepelite a la Jardiniere

26 aug. 2012

Prepelite a la Jardiniere


Ingrediente:
  • 2 carcase de prepelita pentru fiecare persoana
  • unt
  • 1pahar de coniac
  • 1pahar de vin negru
  • coaja de la ¼ de portocala
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri de gelatina
  • 40 de visine fierte in sirop si racite
  • 2 lingurite zeama de lamiae
  • sare, piper



MOD DE PREPARARE:


Se prajesc prepelitele in unt. Se dezleaga cu putin coniac si vinul negru in care s-a amestecat coaja de portocala. Se lasa la fiert circa doua minute, apoi se adauga bulionul, gelatina, visinile, sare si piper dupa gust. Dupa ce mai fierbe inca aproximativ cinci minute, se ia de pe foc. Daca sosul este prea dulce, se acreste cu zeama de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu