Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Încălţăminte de vară

22 iun. 2014




Pentru doamne si domnişoare nimic nu este mai confortabil pe timpul verii decât o pereche de încălţăminte fără tocuri, chiar dacă poate foarte puţine ar recunoaşte acest lucru.
Cu toate acestea, multe femei simt că o pereche de balerini vara le fac să arate demodate sau mai puțin elegante.
De aceea, alegerea incalţămintei potrivite pentru acest sezon este foarte importantă, de asemenea, oricine işi doreşte să se asigure că încălţamintea pe care o poartă se potriveşte cu îmbracămintea.

Câteva indicii generale:

  • Asigurați-vă că alegeţi mărimea potrivită. Multor femei le cresc măsura la pantofi o dată cu înaintarea în vârstă, aşa că se poate presupune că nu vor avea aceeași dimensiune pe tot parcursul vieții.
  • De obicei mai mult nu este mai bun atunci când vine vorba de acest tip de  încălţăminte. Investiţi în calitate, alegeţi materiale de calitate superioară ori de câte ori este posibil.
  • Asigurați-vă că vă cumpărați mocasini si balerini în care puteți merge!
  • Dacă ţinuta pe care obişnuiţi să o purtaţi de obicei este simplă, este bine să optaţi pentru o încălţăminte ceva mai trendy, pentru a da ţinutei un pic de look tineresc şi invers, atunci când purtaţi haine de ultimă modă, puteţi opta să purtaţi o pereche de sandale de vara simple și elegante. (Ca de obicei, este vorba de echilibru).
  • Deși de multe ori încălţămintea ar trebui să fie in ton cu una dintre culorile hainelor, puteți face, de asemenea opusul, și să adaugaţi o culoare care contrastează. Asigurați-vă totusi, că tonul de culoare folosit are aceeaşi intensitate cu celelalte culori ale ţinutei. Acest lucru este cel mai ușor de facut de obicei cu alb și negru - care pot fi asortate cu orice culoare strălucitoare cum ar fi roşu, galben, verde sau albastru.
  • Încălţămintea care are curele pe gleznă scurteaza picioarele astfel încât trebuie să daţi atenţie acestui aspect dacă aveţi picioare scurte.

Deși este adevărat că pantofii cu toc sunt de multe ori un pic mai eleganti și pot fi măgulitori pentru siluetă, pantofii plaţi au şi ei avantajele lor - sunt confortabili și, mai ales, sunt foarte comozi, în special în cazul unor plimbari mai lungi.

Academia milionarului - Marele concurs | TeleTrade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu