Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Utilajele grele pentru construcții

19 feb. 2013

Utilajele grele pentru construcții
Administrarea activitățatii unei firme de construcții nu este un lucru usor. Materiale de construcții, sculele și echipamentele care se folosesc în această activitate sunt destul de costisitoare iar investiția făcută pentru cumpararea acestora se recuperează ceva mai greu decât în alte domenii de activitate. Dacă pentru materia primă nu există altă variantă decât achiziționarea acesteia, pentru utilajele grele (buldozere, excavatoare, macarale etc.) care sunt necesare la un moment dat într-un șantier există varianta închirierii lor.
Cel mai mare avantaj al închirierii este eliminarea cheltuielilor care se fac la cumpararea unui utilaj nou. Pe lânga prețul plătit, la cumpărarea unui echipament nou vor apărea și costuri suplimentare pentru asigurari, taxe și impozite plus cheltuieli cu exploatarea, întreținerea și depozitarea acestora. În cazul închirierii nu este nevoie de nici o investiție de capital ceea ce permite utilizarea banilor pentru alte proiecte care au prioritate.
În cazul închirierii nu există timpi morți în activitatea desfășurată. Sunt șanse ca piesa care tocmai s-a stricat la excavatorul recent cumpărat sa fie ceva mai greu de înlocuit și, în acest caz, lucrările vor stagna până când acesta este reparat. Firmele de închirieri isi plătesc singure costurile reparațiilor atunci când există o problemă și au de obicei tehnicieni calificati angajati care pot fi ușor chemați pentru asistență în astfel de situatii, ceea ce scutește și de necesitatea angajării unui mecanic.
În concluzie, principalele avantajele închirierii de utilaje pentru activitatea de construcții ar fi:
inchirieri Utilajele grele pentru construcții
Inchirieri utilaje constructii Radauti
  • nu este nevoie de nici o investiție de capital;
  • fără costuri de întreținere;
  • fara costuri de depozitare;
  • nu este nevoie de angajarea de personal suplimentar;
  • nu se folosesc utilaje învechite;
  • tehnicieni calificați pot fi ușor chemați pentru asistență;
  • echipamentului este echipat corespunzator;
  • înainte de a închiria un utilaj, există posibilitatea de a-l încerca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu