Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Gerlinea te ajuta sa slabesti asa cum vrei!

29 aug. 2015
Gerlinea te ajuta sa slabesti asa cum vrei!

În calitate de specialist în nutriție de peste 20 de ani, produsele Gerlinea se bazează pe o expertiză nutrițională solidă. Starea de bine se obține prin echilibru alimentar, deziderat ce nu este întotdeauna ușor de atins zi de zi. Gerlinea vă simplifică viața prin intermediul unei game variate de substitute de masă savuroase. A mânca echilibrat, sănătos și variat, fără a vă frustra este manifestul Gerlinea pentru a vă simți bine în propria piele și a profita de viață!

Gama Gerlinea este compusă din substitute de masă (batoane, milk-shake) și snack-uri hiperproteice și hipocalorice (batoane, biscuiți). Slăbirea se obține prin înlocuirea a 1-2 mese cu produsele Gerlinea, în cadrul unui regim hipocaloric.

Misiunea Gerlinea este de a ajuta persoanele care doresc sa duca un regim de viata echilibrat.
Fie ca ai de pierdut cateva kilograme rebele, fie ca esti o persoana ocupata si nu doresti sa sari peste mese sau ai facut un exces culinar si vrei sa nu se depuna, Gerlinea te ajuta sa slabesti asa cum vrei!

Gerlinea te ajuta sa slabesti asa cum vrei!

Produse Gerlinea:
Gerlinea Batoane dietetice de ciocolata - substitut de masa pentru controlul greutatii - o savuroasa umplutura pufoasa cu gust intens de cacao, invelita intr-o ciocolata fina, avand doar 237 kcal/ masa (1 masa = 2 batoane)

Gerlinea Batoane dietetice de caramel - substitut de masa pentru controlul greutatii - un amestec delicios de cacao si caramel, invelit intr-o ciocolata fina, avand doar 237 kcal/ masa (1 masa = 2 batoane)

Gerlinea Milk-Shake dietetic de ciocolata - substitut de masa pentru controlul greutatii - o bautura cremoasa cu gust intens de ciocolata, ce se prepara cu 200 ml de lapte degresat, avand doar 200 kcal/ masa (1 masa = 1 plic)

Gerlinea Milk-Shake dietetic aroma caffe frappe- substitut de masa pentru controlul greutatii - racoreste-te cu aceasta bautura cremoasa cu aroma de cafea, ce se prepara cu 200 ml de lapte degresat, avand doar 200 kcal/ masa (1 masa = 1 plic)

Gerlinea Biscuiti dietetici Lamaie si Vanilie - snack dietetic pentru controlul greutatii - acesti biscuiti foarte gustosi, bogati in proteine (20% din aportul energetc) si in vitaminele B1, B2, B6, B9, PP si E, reprezinta o gustare echilibrata si la indemana datorita ambalajului extrem de practic (pachetele individual ambalate de 3 biscuiti). O portie are numai 89 kcal.

Gerlinea Batoane dietetice ciocolata-portocale- snack dietetic pentru controlul greutatii -combina ciocolata fina, de calitate, cu umplutura pufoasa cu portocale intr-un delicios baton dietetic de numai 126 kcal/baton. In asociere cu substitutele de masa, scapi rapid si placut de kilogramele in plus.

Gerlinea Biscuiti dietetici Musli si Fructe - snack dietetic pentru controlul greutatii - biscuiti savuros de pufosi, bogati in musli, stafide si caise uscate, cu doar 141 kcal/portie (2 biscuiti).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu