- o ceapa mica taiat marunt
- o ligatura de patrunjel
- 400g carne de vita tocata
- 4 linguri de pasment
- 4 linguri faina
- 2 oua
- 10 oua de prepelita
- condimente: sare, piper, boia de ardei,
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
- Puneti intr-un bol carnea,puneti peste ea ceapa, patrunjel si condiment si amestecati toate ingredientele foarte bine.
- Luati cam o lingura de carne, turtiti-o cu palmele si puneti in mijlocul ei un ou de prepelita fiert apoi puneti-o intr-o tava.
- Repetati aceasta procedura cu carnea care a mai ramas.
- Dupa ce terminati, dati fiecare bila prin faina si apoi prin ou si la final prin pasment si puneti-o intr-o tava
- Dupa ce terminati toate bile, le parajiti in ulei incins pana cand prind o culoare aurie.
- Scoateti chiftele pe un servetel de hartie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu