Ingrediente:
- 8 prepelițe;
- 2 litri supă de pui;
- 8 crenguţe de cimbru proaspăt;
- 8 crenguţe de rozmarin;
- coaja de la 2 lămâi;
- ulei de măsline;
- sare de mare;
- piper negru proaspăt măcinat.
Dressing:
- 6 linguri de miere;
- 1 lingură sos de soia;
- 1 lingură muștar granulat;
- 1 lingură muştar de Dijon;
- 1 lingură ulei de susan.
Preparare:
- Se pune supa de pui la fiert;
- Se curăță prepeliţele;
- Se pun prepeliţele în supa care fierbe timp de două minute;
- Prepeliţele se scurg, se usucă şi se asezonează cu ierburile și coaja de la lămâi;
- Se ung cu ulei și se condimentează cu sare şi piper;
- Prepeliţele se pun pe grill, la foc mediu timp de 7-10 minute, întorcând-se în mod regulat;
- Se pun prepeliţele gătite într-un vas de servire încălzit, se toarnă peste ele dressingul și se lasă să stea timp de 5 minute înainte de servire.
Dressing:
- Amestecati împreună toate ingredientele menţionate mai sus.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu