Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Recicleaza si te recompensam, pentru un mediu curat!

15 nov. 2014
Carrefour România lansează în hipermarketurile din toată țara un program de colectare a bateriilor și a acumulatorilor uzați. Fiecare client care reciclează 4 baterii sau acumulatori portabili va fi recompensat cu o baterie nouă Marca Proprie Carrefour.

Programul este menit să îi încurajeze pe clienții Carrefour să aibă un comportament responsabil față de mediul înconjurător și să le ofere acestora posibilitatea de a recicla deșeurile.

“Stă în puterea fiecăruia dintre noi să păstrăm mediul înconjurător curat. Deșeurile de baterii și acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile. La Carrefour încercăm să facilităm întregul proces prin asigurarea de spații în care clienții noștri să poată recicla o gamă cât mai largă de produse, de la electronice și electrocasnice, hârtie sau mase plastice, la baterii”, a declarat Florin Căpățână, Director Dezvoltare Durabilă și Relații Instituționale Carrefour România.

Urnele pentru colectarea bateriilor uzate sunt amplasate la biroul de recepție clienți din hipermarketurile Carrefour.


Play Strategy Game on MarketGlory

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu