- 3 prepelite,
- 100 g unt,
- 1 lamaie,
- 1 lingura de faina,
- 1 lingura de mustar,
- cateva boabe de piper,
- 1 galbenus de ou,
- sare,
- 200 g smantana.
Prepelitele se taie in doua, in lung, se sareaza putin,
se pun intr-o cratita cu unt si se inabusa sub capac pana se rumenesc putin.
Intre timp se misca cratita, intorcandu-se si bucatile de
carne.
Se adauga apoi faina, piperul boabe, zeama de lamaie, se
stinge sosul cu un pahar de supa de oase sau cu putina apa calduta si se mai fierb
10 min.
Dupa aceea se adauga
smantana amestecata cu mustar si galbenus de ou si se ia de pe foc.
E super reteta pozele sunt de la mine:))
RăspundețiȘtergereRecomand ca lamaia sa fie mica sau daca nu folositi o jumatate.
Pofta buna!!!