Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Prepelite cu smantana

14 iul. 2012

Prepelite cu smantana

  • 3 prepelite,
  • 100 g unt,
  • 1 lamaie,
  • 1 lingura de faina,
  • 1 lingura de mustar,
  • cateva boabe de piper,
  • 1 galbenus de ou,
  • sare,
  • 200 g smantana.

Prepelitele se taie in doua, in lung, se sareaza putin, se pun intr-o cratita cu unt si se inabusa sub capac pana se rumenesc putin.
Intre timp se misca cratita, intorcandu-se si bucatile de carne.
Se adauga apoi faina, piperul boabe, zeama de lamaie, se stinge sosul cu un pahar de supa de oase sau cu putina apa calduta si se mai fierb 10 min.
Dupa aceea se adauga smantana amestecata cu mustar si galbenus de ou si se ia de pe foc.



Prepelite cu smantana detalii

Un comentariu:

  1. E super reteta pozele sunt de la mine:))
    Recomand ca lamaia sa fie mica sau daca nu folositi o jumatate.
    Pofta buna!!!

    RăspundețiȘtergere