- 3 prepelite,
- 100 g unt,
- 1 lamaie,
- 1 lingura de faina,
- 1 lingura de mustar,
- cateva boabe de piper,
- 1 galbenus de ou,
- sare,
- 200 g smantana,
- 200 g ciuperci.
Se prepara la fel ca in reteta de Prepelite cu smantana numai ca la urma se adauga ciupercile sote, pregatite separat
astfel:
Ciupercile se curata si se spala de cateva ori in apa
multa, ca sa se indeparteze nisipul de pe ele, dupa care se taie in felii
subtiri si se pun la prajit intr-o cratita cu unt, in care, in prealabil, s-a
calit ceapa taiata marunt.
Se adauga sare, piper
pisat si se inabusa pana scade zeama lasata de ciuperci, dupa care se adauga la
prepelitele cu sosul de smantana si se mai lasa sa se fiarba impreuna 5-6 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu