Ingrediente
pentru 4 porţii:
- 12 bulbi de anghinare congelaţi,
- 12 oua de prepeliţa,
- 12 linguriţe de caviar.
Pentru sosul
de legume:
- 2 fire de praz,
- 2 morcovi,
- 1 ceapa,
- 4 linguri de ulei de masline,
- 1 legatura de marar proaspat,
- 1 ceasca de supa de legume,
- sare, piper.
Preparare:
Se
decongeleaza bulbii de anghinare, se oparesc 5 minute in apa cu sare si se pun
la scurs intr-o strecuratoare.
Separat, se
taie prazul, morcovii, ceapa, se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper si
se calesc 7 minute in ulei incins.
Se scoate cu
grija mijlocul bulbilor de anghinare si se umplu cu legumele calite.
Se face o
adancitura intre legume, in care se pune cate un ou de prepelita.
Se asaza totul
intr-o tava termorezistenta, se adauga supa, se acopera cu folie de aluminiu si
se pun la cuptor, aproximativ 20 de minute, pana cand ouale se incheaga si
sosul scade.
In momentul servirii,
se adauga cate o lingurita de icre negre la fiecare bulb de anghinare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu