Medicina tradiţională chineză afirmă că trei produse au efecte farmaceutice: ouăle de prepeliţă, veninul de viperă şi morcovul din Coreea.

Domenii .ro

4 mai 2013
The State of .RO #Domains [Infografic] - Infografic preluat de la


Agile Media este prima agenție din România unde se monitorizează continuu toate domeniile .ro, peste 350.000 în acest moment și au creat acest infografic unde prezintă câteva din datele obținute din analiza făcută recent.
Cel mai surprinzător aspect al acestei analize este că din totalul de domenii analizate, în jur de 133.000 de domenii sunt cumpărate dar nu sunt folosite. Foarte multe domenii .ro atrăgătoare sunt înregistrate dar nefolosite pentru că au fost cumpărate la apariția pe piață a acestora, în special pentru a fi revândute.
Sunt multe de discutat pe marginea avantajelor și dezavantajelor aduse în prezent de o posibila taxă anuală, chir și simbolică pentru aceste domenii. Dacă lipsa unei asemenea taxe era de înțeles la începutul prezenței numelor de domenii .ro pe piață, în momentul de față există o serie de dezavantaje importante.
Cel mai mare dezavantaj ar fi că un sistem pe termen nelimitat cum este cel prezent nu se autoreglează dacă un proprietar de domeniu decedează sau o firmă se închide, toate aceste modificari fiind imposibil de urmărit. Astfel rezultă că o parte din numele de domenii rămân nefolosite în timp și numai o acțiune directa al unui eventual nou doritor ar putea schimba situația.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu