Ingrediente pentru o portie:
- 6 oua de prepelita;
- 2 rosii;
- 1 salata verde medie;
- 100g crutoane;
- 3 linguri de ulei de măsline virgin;
- 1/2 lingură de zahăr pudră;
- 1 cățel de usturoi tocat;
- 1- 2 linguri de oțet din vin alb;
- 1- 2 linguri de suc de lamaie.
MOD DE
PREPARARE:
Ouale de prepelita
se fierb tari si se lasa sa se racească. Dupa ce sunt curatate, ouale de
prepelita se taie in jumatati si se pun intr-un castron alaturi de salata,
rosii si crutoane. Separat se amesteca usturoiul tocat, uleiul de masline, otetul
si sucul de lamaie. Acest dressing se incalzeste foarte putin apoi se toarna
peste salata din oua de prepelita.
(Sursa: quail-egg-recipes)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu