Ingrediente (pentru 4 persoane):
- 8 carcase de prepelita,
- ½ kg. ciuperci champignon,
- unt,
- ulei de masline,
- ½ cana de apa,
- 1 legatura marar,
- 2-3 catei usturoi,
- 1 punga magica pentru cuptor,
- sare, piper.
MOD DE PREPARARE
Se curata si se spala carcasele de prepelita. Separat se
spala ciupercile, se toaca marunt si se aseaza intr-o tigaie cu putin unt sau
ulei de masline.
Dupa ce s-au perpelit ciupercile se adauga mararul tocat
marunt, usturoi, sare si piper dupa gust. Se amesteca totul timp de 3-4 minute
si apoi se lasa la racit.
Se umplu cu aceasta compozitie carcasele de prepelita, se baga in punga magica in care mai adaugam 2 linguri de ulei de masline si ½ cana
de apa.
Se sigileaza punga si se baga in cuptor la foc mijlociu
timp de 20-25 minute.
Se servesc calde cu garnitura de cartofi natur si orice
fel de salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu