Ouale de prepelita se folosesc in cure de 120-240, oua /
perioada, in paralel folosidu-se si sub forma de alimente gatite.
Curele sunt intrerupte de pauze de 21-120 zile si se pot
relua de 3 - 4 ori.
Numarul de oua consumate este in functie de afectiune iar
consumul se face dupa diverse scheme de tratament in functie de severitatea
afectiunii si in conformitate cu sfatul medicului.
Ouale de prepelita se administreaza dimineata, pe stomacul
gol.
Este bine ca ouale sa fie spalate inainte de spargere.
Diferite moduri de administrare:
- se inteapa cei doi poli ai unui ou de prepelita si se bea continutul printr-un pol.
- se sparg ouale de prepelita intr-un pahar si se frecarea albusul si galbenusului cu zahar sau miere.
- in cazul tinerilor se poate separa galbenusul si se serveste ca atare sau cu miere..
- pentru copii se poate separa galbenusul si se consuma indulcit cu miere sau in lapte.
- Masa se serveste in cazul adultilor dupa 3 - 4 ore, dupa o ora in cazul adolescentilor iar la copii mici dupa 30 de minute.
Important ! Ouale de prepelita trebuie sa fie pastrate la rece, la 4 - 8 grade C si neaparat consumate proaspete.
ATENTIE ! Consumul alcoolului nu este contraindicat dar diminueaza din efectul tratamentului.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu